De webwinkel RU connected

Heb je weleens van de webwinkel RU connected gehoord? Dit is de webwinkel waar je eenvoudig een HDMI CEC kabel kunt kopen. Maar waarom zou je dit kopen en wat zijn de voordelen van deze HDMI kabel?

Consumer Electronic Control oftewel CEC en het is een speciale functie van HDMI. Dit is in het leven geroepen door de zogenoemde officiële HDMI organisatie. Het is mogelijk om met CEC eenvoudig apparaten met elkaar te koppelen en beter met elkaar te laten communiceren.

Voordelen van HDMI CEC

De apparaten van receivers en televisies die met CEC uitgerust zijn, kunnen simpel met elkaar communiceren. Hierdoor kun je met één commando met de afstandsbediening verschillende apparaten één taak uit laten voeren. In het vervolg heb je dus nog maar één afstandsbediening nodig om meerdere apparaten te kunnen bedienen.

Je moet dan denken aan de juiste inputs automatisch selecteren of in stand-by stand te laten springen. Mocht je denken aan een HDMI CEC kabel van goede kwaliteit te willen kopen, dan is het verstandig om de webwinkel van RU Connected eens te bezoeken.